beterveilig.nl

Welke verschillende soorten beursstands zijn er?

Geplaatst op

Als bedrijf wil je natuurlijk opvallen op een beurs. Je wilt de beursstand hebben die direct opvalt en waar bezoekers direct op af komen. Het kan hierbij helpen om een soort beursstand te kiezen die perfect aansluit bij je bedrijf en jullie activiteiten. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende soorten beursstands die er zijn.

Kopstand

De kopstand is een beursstand met maar één zijde die is afgesloten. Het grote voordeel hiervan is dat er vanaf drie verschillende kanten bezoekers bij de stand naar binnen kunnen lopen. Bij deze stand is de hoeveelheid wandruimte wel beperkt, waardoor je bijvoorbeeld niet veel attributen of beeldmateriaal kunt ophangen dat zichtbaar is voor bezoekers.

Tussenstand

De tussenstand, ook wel rijstand genoemd, komt het vaakst voor op beurzen. Deze stand heeft drie zijden, waardoor je alleen van de voorkant naar binnen kunt lopen. Het voordeel hiervan is dat je bezoekers en eventueel geïnteresseerden vrij snel kunt zien en aan kunt spreken. Ook kun je veel beeldmateriaal en attributen ophangen aan de wanden.

Eilandstand

De eiland stand heeft geen wanden en is dus van alle kanten te bezoeken. Dit zorgt ervoor dat bezoekers vanuit iedere richting je stand, producten, attributen en beeldmateriaal kunnen zien. Het nadeel van deze stand is dat je niets op kunt hangen en je dus creatief moeten zijn bij het presenteren van je producten. Losstaande promotiemiddelen kunnen hierbij een oplossing zijn.

Hoekstand

Bij de hoekstand heb je twee wanden die aan elkaar vastzitten, zodat je een hoek hebt. Voordelig aan deze beursstand is dat de bezoekers van twee kanten je stand kunnen benaderen en elkaar ook nog eens kruisen.

Ben je geïnteresseerd in het huren of kopen van een beursstand ter promotie van je bedrijf op een of meerdere beurzen? Informeer dan eens bij Beursstand.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp, de aankleding en de op- en afbouw van beursstands. Voor een beursstand huren of kopen raden we het zeker aan om beursstand.nl te benaderen!

 

Gerelateerde berichten

Over ons

BeterVeilig.nl, jouw partner in veiligheid voor thuis en op het werk. Ontdek tips, advies en oplossingen om je huis, tuin en bedrijf veiliger te maken. Alles voor een gerust gevoel, altijd binnen handbereik.

Contactgegevens

Via info @ beterveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden