beterveilig.nl

Waarom is laminaat veilig?

Geplaatst op

Mensen met jonge kinderen vinden het extra belangrijk dat hun woning veilig is. Je wilt natuurlijk dat je kinderen veilig zijn. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om je huis veilig te maken. Één van die zaken is door laminaat in je woning neer te leggen. In deze blog willen we graag vertellen wat je dan allemaal precies kunt doen en waarom laminaat zo veilig is. Lees snel verder en doe je voordeel met de informatie die we hier in deze blog geven. Ben je nog niet uitgelezen? Lees dan ook onze andere blogs daar staat ook veel leuke en handige informatie in.

Laminaat is makkelijk te reinigen 

Kinderen spelen op straat en komen met hun schoenen naar binnen lopen. Volwassenen doen dit ook vaak. Op deze manier wordt de vloer in je woning vuil. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de gang en eventueel in de slaapkamer van de kinderen. Het is erg fijn als de kinderen vaak op de vloer spelen, wat natuurlijk het geval is, dat de vloer gemakkelijk gereinigd kan worden. Je kunt laminaat heel gemakkelijk reinigen met een vochtige doek. Wring deze wel goed uit, zodat hij niet te nat is en neem de vloer daarna af met een droge doek.

Laminaat brokkelt niet af

Wanneer te maken hebt met bijvoorbeeld een betonvloer dan kan het zijn dat deze afbrokkelt. Er bestaan betonvloeren die gepolijst zijn en zo kaal in de woonkamer te zien zijn. Dit noemen we gepolijst beton. Vaak leggen mensen er dan kleden op. We raden je aan om in plaats daarvan laminaat te nemen. Dit is ook veel minder stoffig voor de kinderen die op de vloer spelen. Dat scheelt een boel, bijvoorbeeld als het gaat over het ontwikkelen van stof gerelateerde aandoeningen als allergieën. 

Gerelateerde berichten

Over ons

BeterVeilig.nl, jouw partner in veiligheid voor thuis en op het werk. Ontdek tips, advies en oplossingen om je huis, tuin en bedrijf veiliger te maken. Alles voor een gerust gevoel, altijd binnen handbereik.

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden