beterveilig.nl

Waarom is een gietvloer comfortabel en veilig?

Geplaatst op

Veel mensen willen op een gegeven moment een nieuwe vloer in hun woning. Het kan zijn dat ze een nieuwe woning gekocht hebben en de oude vloer niet mooi vinden. Daarbij kan het zijn dat ze in hun huidige woning jarenlang een vloer hadden die nu aan vervanging toe is. Wanneer dit het geval is, raden we aan om te gaan voor een van de mooie gietvloeren. We nemen in deze blog de voordelen met je door van dit type vloer. Ben je klaar met lezen, dan kun je ook onze andere blogs nog lezen. Daarin informeren we je over tal van zaken aangaande veiligheid en wonen. Lees snel verder. 

Schoonheid

De schoonheid van de gietvloer is maar moeilijk te overschatten. In relatie tot de gietvloer heeft dit woord twee betekenissen: namelijk die van lekker schoon en mooi. De eerste betekenis komt door de manier waarom de vloer zo gemakkelijk schoon te houden is. Even met een dweil erover en je bent klaar. Dat zorgt voor de nodige veiligheid voor je kinderen, ze kunnen dan lekker spelen op een schone vloer. De tweede betekenis komt voort uit de strakke, basic looks die de vloer heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vloer gezien wordt als een van de mooiste voor een modern interieur, zowel de Scandinavische, industriële als de minimalistische zenstijl kunnen heel goed toegepast worden met gietvloer als basis. 

Slijtvast

De gietvloer is niet alleen mooi en veilig, deze is ook slijtvast. Zo gaat de vloer lang mee en kun je er lang plezier van hebben. Deze slijtvaste eigenschap dankt de vloer aan het materiaal waar deze van gemaakt is, namelijk kunststof. Zodoende is de vloer ook erg flexibel, hij zet dus makkelijk uit bij verwarming en bij afkoeling krimpt hij weer in. Er ontstaan daarbij geen scheuren, iets dat bij beton nog wel vaak wil gebeuren. Hierdoor is de gietvloer erg duurzaam! Meer weten over veiligheid en wonen? Lees dan ook onze andere blogs. 

Gerelateerde berichten

Over ons

BeterVeilig.nl, jouw partner in veiligheid voor thuis en op het werk. Ontdek tips, advies en oplossingen om je huis, tuin en bedrijf veiliger te maken. Alles voor een gerust gevoel, altijd binnen handbereik.

Contactgegevens

Via info @ beterveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden