beterveilig.nl

Systeemwanden verbeteren de veiligheid

Geplaatst op

De veiligheid heeft verschillende gezichten en deze worden sowieso door systeemwanden bevordert in veel situaties. Wij nemen een aantal voorbeelden met je door waarbij systeemwanden een belangrijke rol spelen in het veiliger of comfortabeler maken van werkgerelateerde of privésituaties. Lees snel verder in deze blog om te ontdekken hoe jij kunt profiteren en wanneer je nog niet helemaal klaar bent met lezen als je de blog uit hebt, dan is het ook leuk om onze andere teksten op onze site te lezen.

Geluidsisolerende eigenschappen 

Wanneer je op het werk en kamer wilt inrichten die geluidsdicht is voordat er vertrouwelijke gesprekken plaats kunnen vinden, dan is het mogelijk om het systeem van een soort van kubus te maken waar een gespreksplek in aanwezig is. 

Het kan zijn dat jouw kantoorpand een verdieping heeft, het is dan wel fijn om een aantal plekken te hebben waar je rustig kunt werken of waar vertrouwelijke gesprekken plaats kunnen vinden. Systeemwanden maken het mogelijk om dergelijke plekken in te richten. Ze zijn van glas gemaakt en zorgen ervoor dat niet iedereen kan horen wat er binnen een kubus besproken wordt.

Coronamaatregelen 

Ook wanneer we kijken naar de verschillende coronamaatregelen op het werk is het erg handig om bijvoorbeeld bepaalde systeemwanden op bepaalde plekken neer te zetten zodat er veel minder snel een overdracht kan plaatsvinden van virusdeeltjes. Systeemwanden spelen een belangrijke rol bij het in toom houden van virusbesmettingen op het werk. Natuurlijk zijn andere maatregelen zoals anderhalve meter en handen wassen, ventileren, et cetera erg belangrijk om aan te houden, systeemwanden zijn een complementaire toevoeging.  

Systeemwand met meerdere functies 

Je kunt ook kiezen voor wanden met meerdere functies, bijvoorbeeld een bord om op te schrijven die je erin plaatst of een aantal panelen die je erop kunt hangen, zodat er een soort van abstract kunstwerk ontstaat, zijn allemaal mogelijkheden die samenhangen met systeemwanden. Ze hebben met andere woorden modulaire kwaliteiten, dus modules die je in een wand kunt plaatsen. 3 zwarte panelen die je als een module in de wand plaatst kun je in een patroon leggen en dan heb je dus het genoemde kunstwerk te pakken.

Gerelateerde berichten

Over ons

BeterVeilig.nl, jouw partner in veiligheid voor thuis en op het werk. Ontdek tips, advies en oplossingen om je huis, tuin en bedrijf veiliger te maken. Alles voor een gerust gevoel, altijd binnen handbereik.

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden