beterveilig.nl

Hoe kies ik een goed verhuisbedrijf?

Geplaatst op

Als je gaat verhuizen wil je natuurlijk dat jouw spullen veilig en zorgvuldig verhuisd worden. Kies je dan voor het goedkoopste verhuisbedrijf of ga je toch voor die verhuizer die iets meer kost, maar wel de beste beoordelingen heeft. Kortom, is goedkoop, duurkoop of moet je gewoon de goedkoopste kiezen. In dit blogbericht helpen wij je op weg bij je keuze voor een goed verhuisbedrijf.

Hoe werkt een verhuisbedrijf?

Hoeveel een verhuisbedrijf kost is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid werk dat het voor je uit handen neemt. De eerste keuze die je maakt is of je zelf gaat verhuizen of dat je een professioneel verhuisbedrijf inschakelt. Als je ervoor kiest om hulp in te schakelen, dan nog heb je vele keuzes, zoals:

  • Hulp van verhuiskrachten inhuren voor een dag of dagdeel
  • Een verhuiswagen of lift huren om zelf te verhuizen
  • Je complete verhuizing uitbesteden

In onderstaande video licht dit verhuisbedrijf Breda toe wat een verhuisbedrijf voor je kan betekenen.

Waar let je op bij je keuze?

  • Vraag meerdere offertes aan en vergelijk de kosten van verschillende verhuisbedrijven.
  • De wijze waarop het bedrijf spullen en de inboedel inpakt moet je ook niet vergeten. Een zorgvuldig en veilig transport is vaak een garantie op een zorgeloze en schadevrije verhuizing.
  • Informeer naar de garanties en verzekeringen bij eventuele schade. Je moet er toch niet aan denken dat u kostbare vaas kapot gaat tijdens de verhuizing en dat deze dan niet vergoed wordt?
  • Rekenen ze kosten per uur, zelfs als je de gehele verhuizing laat regelen? Overweeg dan een andere verhuizer. Er zijn namelijk genoeg verhuisbedrijven te vinden die graag met je meedenken, waarin prijsonderhandelingen altijd mogelijk zijn.
  • Overweeg een erkend verhuisbedrijf. Voor een erkende verhuizer betaal je doorgaans wel meer geld, maar je weet wel zeker dat de verhuizing vakkundig wordt uitgevoerd. Bovendien kan je dan altijd vertrouwen op diverse garanties.

Kies veilig

We mogen concluderen dat je beter veilig kunt kiezen door een verhuisbedrijf in te schakelen dat misschien iets duurder is, maar wel de beste beoordelingen, een betrouwbaar verhaal en een zorgvuldige werkwijze heeft. Wil je op een goede en efficiënte manier verhuizen, schakel dan een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf in. Komt iemand van het bedrijf bij je langs om de verhuizing vooraf te inventariseren en ontvang je op basis hiervan een definitieve offerte? Dan betekent dat doorgaans een veilige en betrouwbare keuze. U wilt toch ook dat uw inboedel en kostbare spullen veilig en schadevrij verhuisd worden?

Gerelateerde berichten

Over ons

BeterVeilig.nl, jouw partner in veiligheid voor thuis en op het werk. Ontdek tips, advies en oplossingen om je huis, tuin en bedrijf veiliger te maken. Alles voor een gerust gevoel, altijd binnen handbereik.

Contactgegevens

Via info @ beterveilig.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden