beterveilig.nl

Energierekening verlagen is top

Geplaatst op

Iedereen wil geld overhouden aan het einde van de maand zodat er gespaard kan worden en om leuke dingen te doen met familie en vrienden in je eigen stad of verder buiten. Dat kun je bereiken door een goede isolatie van je woning. We nemen eventjes een aantal tips met je door. Als je deze blog uit hebt is het ook erg leuk om de andere teksten op onze site te lezen omdat we daar jouw zaken in vertellen om je te inspireren en verder te helpen.

Dubbele beglazing laten plaatsen 

Het is echt belangrijk dat je dubbele beglazing laten plaatsen en dus het enkele glas laten vervangen in je ramen. Het is heel erg makkelijk om warmte uit je huis te laten lekken wanneer er enkel glas in het raam zit. Dubbelglas is veel beter in isoleren en dat komt omdat er twee glasplaten in zitten en dat daartussen een beetje lucht zit dat zeer goed isoleert.

Muurisolatie 

Tegenwoordig gebruiken we kunststofparels als muurisolatie die via een bepaalde reactie een goede isolatielaag vormt in de spouwmuur, dat is de ruimte tussen twee muren. Dat wil zeggen de ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur. Laat het door een bedrijf plaatsen en je zult zien dat jouw energierekening zeker naar beneden gaat. We hebben het hier over muurisolatie, maar hetzelfde idee gaat op voor het plafond en de vloer. 

 

In sommige gevallen is het mogelijk om subsidie te krijgen voor verschillende aanpassingen aan je woning die te maken hebben met een beter rendement geven. De overheid is erbij gebaat om zo weinig mogelijk energie te verspillen. Neem eens even contact op met de lokale autoriteiten of er misschien een potje is waarbij verschillende soorten isolatiewerkzaamheden vergoed kunnen worden. 

Waterontharder 

Het is mogelijk om een waterontharder te laten installeren in je woning. Dit is een apparaat dat je op de hoofdleiding aansluit van het water. Op deze manier is het mogelijk om kalkaanslag te voorkomen in apparaten zoals de wasmachine en de vaatwasser. Het apparaat zorgt ervoor dat de genoemde apparaten minder stroom gaan gebruiken en dat is natuurlijk altijd goed voor het milieu. Ook wordt de vaat veel schoner zodat je niet nog een keer het apparaat aan hoeft te zetten. Wil je meer weten over een anti kalk strategie, dan raden van je aan om eens te kijken op antikalk.com.

 

Lees ook even de andere blogs op onze site omdat daar veel informatie in te vinden is, waar jij zeker inspiratie uit kan halen om je projecten van de grond te krijgen.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

BeterVeilig.nl, jouw partner in veiligheid voor thuis en op het werk. Ontdek tips, advies en oplossingen om je huis, tuin en bedrijf veiliger te maken. Alles voor een gerust gevoel, altijd binnen handbereik.

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden